För socialtjänsten

Sök familjehem hos Kocher hem

På Kocher Hem förstår vi det brådskande behovet av att hitta trygga och stabiliserande familjehem för barn och unga som av olika skäl inte kan bo hos sina biologiska familjer. Vårt uppdrag är att effektivisera processen för socialtjänsten genom att erbjuda en skräddarsydd matchning som tar hänsyn till barnets individuella behov och önskemål, med målet att skapa långvariga och kärleksfulla hem. Genom vårt noggranna urval och utvärdering av familjehem säkerställer vi att varje matchning främjar barnets utveckling och välbefinnande. Vår omfattande stödstruktur och erfarna konsulenter står redo att bistå både familjehem och socialtjänst genom hela processen, vilket garanterar en smidig övergång för barnet till sitt nya hem och en kontinuerlig framgång för placeringen.

Föredelar med Kocher hem

 • Snabb och Effektiv Matchning: Med vår omfattande databas av noggrant utredda och förberedda familjehem, strävar vi efter att snabbt matcha barn med det mest lämpliga hemmet baserat på deras individuella behov och omständigheter.
 • Kvalitet och Trygghet: Alla våra familjehem genomgår en rigorös utredningsprocess och får kontinuerlig utbildning och stöd för att säkerställa högsta möjliga omsorgsnivå.
 • Transparent Kommunikation: Vi prioriterar öppna linjer för kommunikation med socialtjänsten för att säkerställa smidiga övergångar och löpande stöd för barnen och deras placeringsfamiljer.
 • Erfaren Stödpersonal: Vårt team av erfarna familjehemskonsulenter är alltid tillgängligt för att erbjuda råd, stöd och professionella insikter till både familjehem och socialtjänstpersonal.

Ansök nu!

  JaNej
  Om ärendet
  Kontaktuppgifter
  Behandling av Personuppgifter
  logotyp

  Kocher Hem är en organisation som engagerar sig i att matcha barn och ungdomar med kärleksfulla och stödjande familjehem.

  Copyright © 2024 Kocherhem. Powered by Qodex