Om oss

Om Kocher Hem

Välkommen till Kocher Hem, där vårt hjärta och engagemang ligger i att skapa en ljusare framtid för barn och ungdomar som behöver det mest. Vi är stolta över att kunna erbjuda en varm och trygg famn i våra omsorgsfullt utvalda familjehem, där varje barn får chansen att känna sig hemma, älskat och förstått. Vår drivkraft är enkel – att göra skillnad i unga liv genom att ge dem en stabil grund, full av möjligheter för tillväxt och glädje.

Kocher hem

Hur arbetar vi?

För oss är varje matchning mellan barn och familjehem unik. Vi tar oss tid att hitta den rätta platsen för varje barn, där de inte bara kommer att bo, utan växa och utvecklas. Vårt team, med hjärtan stora som hus, finns här för att erbjuda stöd, vägledning och en lyssnande öra, närhelst det behövs. Vi tror på kraften i god kommunikation och öppna armar – dygnet runt, året om. Dessutom engagerar vi oss i en kontinuerlig dialog med våra familjehem, för att säkerställa att både barnens och familjernas behov blir sedda och tillgodosedda. 

Kocher Hem drivs av passionerade experter och omtänksamma själar som alla delar visionen om ett kärleksfullt hem för varje barn. Med en rikedom av erfarenhet och en oändlig vilja att göra gott, är vi här för att vägleda, stötta och inspirera våra familjehem och de barn som blir en del av dem.

Hos oss på Kocher Hem är varje dag en ny chans att göra en positiv förändring. Vi ser fram emot att välkomna fler i vår gemenskap och att tillsammans skapa en ljusare framtid för barnen som behöver oss mest.

 
 
 

IVO-Tillstånd

tillstånd från IVO

Kocher Hem AB innehar IVO-tillstånd (konsulenttstödd för jourhem och familjehemsvård).

Kocher Hem AB är skyldigt att följa regelverken specificerade i Socialtjänstlagen (SoL) och Socialförsäkringsbalken (SoF), samt andra relevanta författningar. Detta inkluderar att efterleva föreskrifter och allmänna råd som utfärdats av Socialstyrelsen. 

familj
Family-sunset

Kocher Hem

Vår expertis

Vårt team består av professionella med omfattande erfarenhet inom barnomsorg, psykologi och socialt arbete, vilket ger oss en djupgående förståelse för barns behov och familjedynamik.