Intresseanmälan

Vi söker just nu jour- och familjehem för både kortare samt längre tid.  Det krav som ställs på er som familjehem är att ha tid, engagemang och tålamod. Vidare är viktigt att ni uppfyller nedan krav:

  •  Du är en trygg vuxen med en stabil och ordnad tillvaro med tålamod, engagemang samt värme och kärlek!
  •  Den placerade ska erbjudas ett rum i ditt hem
  •  Du ser uppdraget som en möjlighet att hjälpa någon i en utsatt situation
  • Du ska kunna tillhandahålla misstanke- och belastningsregister, socialregister, utdrag från försäkringskassan samt skuldfrihetsintyg.

Känner ni att ni uppfyller ovan krav, tveka inte att skicka er intresseanmälan genom att skicka ett mejl till info@kocherhem.se

Så behandlar vi dina personuppgifter utifrån GPDR
 
Enligt EU:s dataskyddslagstiftning har du som användare vissa lagstadgade rättigheter i relation till de personuppgifter vi hanterar om dig. Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter, rätt till rättning och radering och rätt att invända mot behandling exempelvis direktmarknadsföring. Du har också rätt att klaga till den nationella dataskyddsmyndigheten, Datainspektionen.
 
Vi på Kocher Hem försäkrar om att skydda dina personuppgifter. Vårt syfte med den eventuellt samlade informationen om dig som du själv lämnar är för att kunna gå vidare i processen för att bli familjehem. Vilket således innebär att den information du lämnar samlas hos oss för att vi ska kunna komma i kontakt med dig.
Målet med formuläret är att hitta kompetenta och engagerade familjer som vill hjälpa barn och ungdomar i olika utsatta situationer. Dina personuppgifter delas således aldrig med någon annan, vi säkerställer att dina personuppgifter hanteras lagenligt samt korrekt under en lämplig period.